pondelok 25. februára 2013

Cestujem a zarábam!


Každý deň dostávate k dispozícii 24 zlatých hodín. Sú jedným z mála vecí na svete, ktoré dostávate zadarmo. Ak by ste mali všetky peniaze sveta, nemôžete si kúpiť žiadnu hodinu navyše. Čo urobíte s týmto nesmierne cenným pokladom?
Neznámy autor

Každý si naloží so svojim časom podľa vlastného uváženia...  Niekto sa snaží využiť každú sekundu dňa, každú minútu svojho života na prospešné veci, kým sa nájdu ľudia, ktorý sa radšej budú sťažovať ako.... sa nudia, ako sa všetko nedá... a nieže by riešili ako sa všetko dá.
Spoluprácu, ktorú ponúka spoločnosť Swiss Halley, a.s. nezaraďujeme medzi klasické zárobkové činnosti. Nie je to práca na pracovnú zmluvu, ani dohodu. Táto forma spolupráce okrem krátkodobého zárobku zabezpečuje aj pasívny príjem do budúcna!
Spoločnosť Swiss Halley, a.s. nám dáva obrovskú šancu na splnenie si snov... podáva pomocnú ruku pri budovaní vlastného podnikania... Spája v sebe krásu -krásu našej zemegule a to prospešné - zárobok.
Turizmus v dnešnej dobre prežíva svoj BOOM aj napriek finančnej kríze! Prečo si neodkrojiť aj pre seba z tohto neuveriteľne výnosného obchodu?
Okrem toho čím ďalej tým viac sa rozmáha práca na doma ( homework ) alebo práca cez internet. V čom sú jej výhody? Práca sa vykonáva v pohodlí domova, sme sami sebe pánom, vieme si prispôsobiť každodenné povinnosti, pracujeme vtedy, keď to vyhovuje nám. Určite túto formu práce si pochvaľujú mamičky na materskej dovolenke, ľudia so zdravotnými problémami, študenti alebo ľudia, ktorí si nemôžu dovoliť z rôznych dôvodov mať stály pracovný pomer ...

Aké pracovné pomôcky potrebujem? 

  • počítač
  • internet
  • mobilný telefón


okrem toho:

  • sociálne siete – ako Facebook, hi5, Myspace, Skype, myVIP, Sitetak, ICQ, Badoo, Twoo ...atď. 
ak tu  máš kopec priateľov, máš vyhraté! Samozrejme nezabúdame na rodinu, priateľov, kamarátov, známych! Predsa aj oni chcú cestovať za také neuveriteľné ceny ako mi a nám zas to pomôže v budovaní obchodnej siete. 

Každý rok sa zvyšuje počet tých, ktorý si doprajú aspoň raz ročne dovolenku na regeneráciu. 48% cestujúcich organizuje svoje cestovanie cez internet. Toto sú fakty, podložené číslami a štatistikou.

Spoločnosť Swiss Halley, a.s. spája tri najrýchlejšie sa rozvíjajúce odvetvie: internet, prácu z domu a online obchod. Máme neobmedzené možnosti si budovania vlastného obchodu, nakoľko internet a network marketing nepoznajú hranice. Dokážeme prezentovať cez videomaily, viesť porady cez aplikácie videohovor a konferenčný hovor. Už samotný jednoduchý email, chat nám pomáha nadväzovať nielen nové priateľstvá ale aj obchodné kontrakty.

Nadšenie, kreativita, rozvaha, pozitívne myslenie, ochota vzdelávať  sa a vytrvalosť  sú našim hnacím motorom. Sú to aj Vaše / Tvoje charakterové vlastnosti?


Po registrácii môžete / môžeš vyhľadávať destinácie, porovnávať hotely, uvidíte / uvidíš svoju virtuálnu kanceláriu... a mnoho iných zaujímavých informácií...

Podotýkam: registrácia je bezplatná a nezáväzná!

...a ak medzi Vaše / Tvoje hobby patrí aj cestovanie... 
môžeš spoznávať ešte viac zaujímavých krajín, prekrásnych miest... a nielen to! 

So Swiss Halley, a.s. nielen cestujeme za rozprávkové ceny, ale aj máme možnosť atraktívneho zárobku!



Čo ma to stojí?  

Okrem cestovného balíčka žiadne iné dodatočné poplatky Vás / Teba neprekvapia. 
Chodíš na dovolenky? V tom prípade Vás / Ťa to fakt nič nestojí! Ako je to možné? Predsa sumu našetrenú na dovolenku premeníš za cestovný balíček a cestuješ. Okrem toho okamžite si môžeš budovať svoj vlastný obchod. 




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára