utorok 26. marca 2013

Obchodná príležitosť 21. storočia!

Prečo je to tak?

Spoločnosť Swiss Halley, A.G. spojila 3 najdynamickejšie sa rozvíjajúce odvetvie na svete:
  • turizmus
  • internet
  • prácu z domu.
Poďme sa pozrieť na pár faktov:

TURIZMUS

Cestovný ruch - hospodársky a sociálny fenomén
*Za obdobie posledných desaťročí cestovný ruch zažíva neustály rast a stal sa jedným z najrýchlejšie rastúcich ekonomických odvetví na svete. Objem obchodov cestovného ruchu sa rovná, ba dokonca prevyšuje vývoz ropy, potravinárskych výrobkov a automobilov. Cestovný ruch sa stal jedným z hlavných aktérov v medzinárodnom obchode.
*Aj napriek finančnej kríze ale hlavne v eurozóne turizmus vykazuje nárast aj naďalej. Podľa zdrojov a odhadov svetovej organizácie pre cestovný ruch UNWTO v roku 2013 nárast dosiahne znovu 4%

INTERNET

Internet už dnes má nevídanú silu! Viaceré organizácie, odborníci aj čísla jednoznačne ukazujú: turizmus je najvýnosnejšie online odvetvie! *


V dnešnom uponáhlanom svete a vďaka moderným informačným technológiám svoje bežné záležitosti si vybavujeme cez internet z pohodlia domova: hľadáme informácie, komunikujeme so svojimi známymi cez sociálne siete, platíme svoje účty, nakupujeme, objednávame si rôzne služby, uprednostňujeme internetovú komunikáciu namiesto osobného vybavovania na úradoch... Internet nám šetrí čas a peniaze!


PRÁCA Z DOMU

Práca z domu alebo inak povedané homeworking v zahraničí sa celkom rýchlo rozširuje. Už aj u nás sa oboznamujeme s pojmom "práca z domu". Práca z domu alebo online podnikanie má veľa výhod, vďaka tomu sme napr. flexibilnejší, dokážeme si zladiť súkromný život, svoje záujmy s pracovným životom. Avšak na druhej strane si vyžaduje aj poriadnu sebadisciplínu.


*Zdroj: www.unwto.com 





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára